Serviceavtal för företag

löpande service och underhåll

Kommersiella värmesystem, kyl- & frysanläggningar

Från tanke till färdig installation i kommersiella anläggningar

Klimatkomfort är inte bara installatör av värmesystem och kyl- och frysanläggningar. Vi har en lång erfarenhet av att ta fram unika lösningar för ert inomhusklimat efter era behov. Berätta för oss vad du vill göra med er lokal, så hittar vi en energieffektiv lösning.

Ett väl fungerande värme- och ventilationssystem är både kostnadseffektivt och miljövänligt. Vi ser till att er tekniska utrustning fungerar och används på ett effektivt sätt. Vi ser till att utrustningen är rätt injusterad och optimerad för fastighetens värme- och luftbehov.

Genom åren har vi utfört alla typer värmepumpsinstallationer, bergvärmeanläggningar, kylanläggningar för industri, serverrum, fjärrkyla m.m.


Energioptimering

På Klimatkomfort har vi lång erfarenhet av olika kylsystem och energilösningar. Med hjälp av energioptimering hjälper vi er att använda energin på rätt sätt.

Ett väl fungerande värme- och ventilationssystem är både kostnadseffektivt och miljövänligt. Vi ser till att er tekniska utrustning fungerar och används på ett effektivt sätt. Vi ser till att utrustningen är rätt injusterad och optimerad för fastighetens värme- och luftbehov.


Service / Reparation

Vi servar och reparerar alla förekommande märken på marknaden. Vi ser till att din värmepump, luftkonditionering, kyl/frys eller process kylanläggning fungerar som den ska.

Serviceavtal för företag

Som avtalskund hos oss får du tillgång till löpande service och underhåll av produkter och system. Du får hjälp med reservdelar och rapportering till myndigheter. Klimatkomfort servar och reparera alla förekommande märken på marknaden.

Kontakta oss så går vi igenom din anläggning och skräddarsyr ett förslag för just er.


Vi installerar:

  • Värmepumpar
  • Luftkonditionering
  • Kylanläggningar
  • Frysanläggningar
  • Dataklimat
  • Befuktning

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för vidare info.